Match i Division 3 Skåne Nordvästra, damer 2022
Matchstart: 2022-05-20 kl 19:00
Arena: Vejby IP A-Plan
Publik: 92

Vejby IF tog emot Kvidinge IF på hemmaplan på en solig fredagskväll inför en entusiastisk publik på 92 personer. Domaren Mirsad Lisinovic blåste igång matchen och det dröjde inte länge innan Vejby IF tog ledningen genom Felicia Billermark i den 15:e minuten. Men Kvidinge IF kvitterade snabbt genom Sara Jonasson och tog sedan ledningen med mål av Bonnie Eriksson och Dana Henrysson innan halvtid.

I den andra halvleken kämpade Vejby IF för att komma tillbaka och reducerade genom Thea Carlsson i den 65:e minuten. Spänningen ökade när Lovisa Mann kvitterade för Vejby IF i den 84:e minuten. Matchen slutade 3-3 och publiken bjöds på en riktig rysare med målchanser åt båda hållen. En välspelad match av båda lagen som delade på poängen denna kväll på Vejby IP A-Plan.