Match i Division 3 Skåne Nordvästra, damer 2022
Matchstart: 2022-05-28 kl 14:00
Arena: Norrlyckan A-plan
Publik: 65

Matchen mellan Billesholms IK och Råå IF bjöd på spänning och målrika ögonblick på Norrlyckan A-plan inför en publik på 65 personer. Domaren Naim Islami höll i taktpinnen under matchen.

Det var Råå IF som tog ledningen i den 34:e minuten genom Julia Otterdahl och skaffade sig en tidig fördel. Billesholms IK svarade dock snabbt med en kvittering precis innan halvtid när Tova Christensen nätade och fick matchen att stå 1-1.

I den andra halvleken var det Billesholms IK som tog ledningen genom Maya Strid, men Råå IF gav sig inte och Daniella Karlsson kvitterade till 2-2 i den 70:e minuten. Matchen var fortsatt intensiv med flera chanser åt båda håll.

I den 86:e minuten kom avgörandet när Irene Persson nickade in 2-3 för Råå IF och säkrade tre poäng för laget. Trots ett frenetiskt slutförsök av Billesholms IK att komma ikapp lyckades de inte kvittera och matchen slutade 2-3 till Råå IF.

En spännande och kämpig match där Råå IF visade karaktär och lyckades knipa segern på bortaplan mot Billesholms IK i Division 3 Skåne Nordvästra.