Match i Division 3 Skåne Nordvästra, damer 2022
Matchstart: 2022-06-29 kl 19:00
Arena: Höganäs Sportcenter A-plan
Publik: 57

På en solig men lite blåsig kväll samlades 57 åskådare på Höganäs Sportcenter A-plan för att se Höganäs BK möta IF Lödde i en Division 3 match för damer. Domare Florim Nikqi blåste igång matchen kl. 19:00 på onsdagen den 29:e juni.

Höganäs BK var det lag som tog initiativet och tog ledningen efter 41 minuter spelade. Crista Billström stod för målet och satte 1-0 för hemmalaget. IF Lödde var dock inte nöjda med detta och började pressa på allt mer, vilket resulterade i kvittering efter 59 minuter. Målskytt var Amanda Rancic som gjorde 1-1 för IF Lödde.

Matchen blev allt mer intensiv och båda lagen skapade flera farliga chanser. I den 62:a minuten fick Lovisa Larsson från Höganäs BK en varning. IF Lödde fortsatte att pressa och det gav resultat. Efter 71 minuter spelade gjorde Lovisa Sandgren 2-1 till IF Lödde, vilket blev matchens sista mål.

IF Lödde vann matchen med 2-1 och det var ett kämpande Löddelag som hittade en väg till segern mot ett högt pressande Höganäs BK-lag. Domare Florim Nikqi gjorde ett bra jobb och höll en strikt linje genom matchen. Publiken tackade lagen för en spännande fotbollsmatch och applåderade både Höganäs BK och IF Lödde.