Match i Division 3 Skåne Nordvästra, damer 2022
Matchstart: 2022-08-05 kl 19:00
Arena: Vejby IP A-Plan
Publik: 48

Matchen mellan Vejby IF och Råå IF på Vejby IP A-Plan slutade med en övertygande seger för hemmalaget med 4-1.

Det var en målrik match där Vejby IF tog kommandot redan från start. Redan efter sex minuter tog de ledningen genom Victoria Persson, som sedan fortsatte att vara het i målprotokollet. På 22:a minuten satte hon in en straff och några minuter senare var det dags för hennes andra mål.

Innan halvtidsvilan hade Vejby IF utökat sin ledning till 4-0, då Victoria Persson fullbordade sitt hat trick med sitt tredje mål i matchen.

I den andra halvleken kom Råå IF tillbaka och reducerade genom Linda Moberg, men det räckte inte för att hota hemmalagets ledning.

Matchen präglades även av några varningar, där Elin Johansson och Victoria Persson från Vejby IF drog på sig varsin.

Totalt var det en välförtjänt seger för Vejby IF som visade upp ett effektivt spel och tog tre poäng inför sina 48 åskådare på plats.