Match i Division 3 Skåne Nordvästra, damer 2022
Matchstart: 2022-08-20 kl 13:00
Arena: Kvidinge IP A-plan
Publik: 50

På en solig lördagseftermiddag möttes Kvidinge IF och Höganäs BK på Kvidinge IP A-plan inför en publik på 50 personer. Domaren Naim Islami blåste igång matchen och hemmalaget Kvidinge IF var det starkare laget från början.

Matchen var jämn under den första halvleken med chanser åt båda hållen. Men det var först i den 70:e minuten som Kvidinge IF tog ledningen genom Sara Jonasson, som elegant lyckades lobba bollen över Höganäs BK:s målvakt och sätta 1-0 till hemmalaget.

Efter målet fortsatte Kvidinge IF att pressa på och skapade flera farliga chanser. I den 76:e minuten fick Maja Gustafsson en varning för en hård tackling, men det hindrade inte Kvidinge IF från att öka på sin ledning.

I den 80:e minuten lyckades återigen Sara Jonasson göra mål för Kvidinge IF och sätta 2-0 på tavlan. Trots en varning till Bonnie Eriksson i samma minut fortsatte Kvidinge IF att dominera matchen och kontrollera spelet resten av tiden.

När domaren blåste av matchen stod det klart att Kvidinge IF hade vunnit med 2-0 mot Höganäs BK. En välförtjänt seger för hemmalaget som visade upp en imponerande prestation på planen.