Match i Division 3 Skåne Nordvästra, damer 2022
Matchstart: 2022-09-03 kl 12:00
Arena: Vejby IP A-Plan
Publik: 112

I en spännande och jämn match mellan Vejby IF och Höganäs BK i Division 3 Skåne Nordvästra, damer, lyckades Vejby IF till slut vinna med 2-1 inför en publik på 112 personer på Vejby IP A-Plan.

Det var Höganäs BK som tog ledningen i den 26:e minuten genom Crista Billström, vilket gav dem en tidig 1-0 ledning. Men Vejby IF gav inte upp och kämpade sig tillbaka in i matchen.

I den 55:e minuten lyckades Vejby IF kvittera genom Thea Carlsson, vilket satte press på Höganäs BK. I den 71:a minuten fick Vejby IF till slut utdelning då Almi Palmér gjorde mål och gav sitt lag ledningen med 2-1.

Trots flera försök från båda lagen att göra fler mål stod sig resultatet och Vejby IF kunde till slut fira segern inför sin hemmapublik på Vejby IP A-Plan. Domaren Nicklas Wahlén höll koll på matchen och såg till att spelet flöt på utan några större incidenter. En välspelad match av båda lagen som båda bjöd på en spännande fotbollsmatch.