Hallands Nations FF - Kullabygdens DFF 2 - 0

Hallands Nations FF - Kullabygdens DFF (2 - 0)
Match i Division 3 Skåne Nordvästra, damer 2022
Matchstart: 2022-09-07 kl 20:15
Arena: Klostergårdens IP plan 4 konstgräs
Publik: 24

Hallands Nations FF kunde addera tre poäng till sin tabell när de besegrade Kullabygdens DFF med 2-0 på Klostergårdens IP plan 4. Matchen inleddes intensivt med båda lagen som satsade framåt, men det var hemmalaget som tog ledningen i den 64:e minuten. Tova Nilsson levererade ett fantastiskt långskott som letade sig förbi målvakten och satte Hallands Nations FF i ledningen.

Kullabygdens DFF kämpade för att komma tillbaka in i matchen, men det var Hallands Nations FF som utökade sin ledning i den 78:e minuten. Hanna Wärlestedt fick tag i bollen i straffområdet och avlossade ett kraftfullt skott som seglade in i nätet och satte siffrorna till 2-0.

Publiken på plats på Klostergårdens IP plan 4 fick se en underhållande match med många chanser åt båda hållen. Trots en till synes jämn match lyckades Hallands Nations FF hålla i ledningen och säkra tre viktiga poäng i Division 3 Skåne Nordvästra. Domare Hans Lundqvist höll i taktpinnen under matchen och såg till att spelet flöt på smidigt.

Nästa match för Hallands Nations FF blir en bortamatch mot ett ännu okänt motstånd, medan Kullabygdens DFF kommer att försöka studsa tillbaka med en seger i nästa match för att komma tillbaka på vinnarspåret.