Match i Division 3 Skåne Nordvästra, damer 2022
Matchstart: 2022-09-10 kl 13:00
Arena: Kvidinge IP A-plan
Publik: 32

Det var en spännande match mellan Kvidinge IF och Vejby IF på Kvidinge IP A-plan inför en publik på 32 personer. Domaren Jonas Pettersson höll i matchen och det var en riktig målfest som slutade 4-3 till Kvidinge IF.

Det var Vejby IF som tog ledningen med 1-0 efter 15 minuters spel genom Thea Carlsson. Hon fortsatte att vara het och gjorde även 2-0 för Vejby IF efter 27 minuter. Men Kvidinge IF gav inte upp och reducerade till 1-2 genom Sara Jonasson efter 30 minuter. Innan halvtid lyckades man även kvittera till 2-2 genom Bonnie Eriksson.

I den andra halvleken fortsatte Kvidinge att trycka på och tog ledningen med 3-2 genom Sara Jonasson efter 62 minuter. Jonna Nilsson utökade sedan ledningen till 4-2 för Kvidinge IF efter 77 minuter. Trots en viss press från Vejby IF lyckades de inte komma närmare än 4-3, då Thea Carlsson gjorde hattrick och reducerade i den 83:e minuten.

Matchen slutade 4-3 till Kvidinge IF efter en intensiv och underhållande match där båda lagen bjöd på fin fotboll.