Skogstorps GOIF - Julita GoIF (3 - 0)
Match i Division 3 Södermanland, damer 2022
Matchstart: 2022-09-03 kl 12:00
Arena: Orrlidens IP

Idag möttes Skogstorps GOIF och Julita GoIF i en spännande match på Orrlidens IP i Division 3 Södermanland för damer. Trots att det inte fanns någon publik på plats var det en intensiv match med många chanser från båda lagen.

Matchen inleddes jämnt med båda lagen försöka skapa chanser framåt. Men det var Skogstorps GOIF som tog ledningen i den 14:e minuten när Elin Linder satte dit 1-0 målet och gav sitt lag en viktig fördel.

Julita GoIF försökte att komma tillbaka men det var Skogstorps GOIF som ökade sin ledning i den 33:e minuten när Gabriella Lund gjorde 2-0. Skogstorps fortsatte att pressa och i den 66:e minuten ökade Greta Bister på ledningen till 3-0 med ett välplacerat skott.

Julita GoIF kämpade hårt för att komma tillbaka men Skogstorps försvar höll tätt och lyckades hålla nollan. Matchen slutade 3-0 till Skogstorps GOIF och laget kunde ta tre viktiga poäng i jakten på seriesegern.