Julita GoIF - Hargs BK (3 - 0)
Match i Division 3 Södermanland, damer 2022
Matchstart: 2022-09-10 kl 15:00
Arena: Öljevi Idrottsplats

I en spännande match mellan Julita GoIF och Hargs BK på Öljevi Idrottsplats i Division 3 Södermanland, damer så var det hemmalaget som stod som segrare med 3-0.

Matchen började jämnt och båda lagen kämpade hårt för att ta ledningen. Det dröjde dock till den 25:e minuten innan Julita GoIF tog ledningen genom en välplacerad boll i mål av lagets skyttedrottning.

Efter det första målet ökade hemmalaget på trycket och skapade flera farliga chanser. I den 40:e minuten kom även det andra målet när en välplacerad hörna nådde en fri spelare som nickade in bollen i mål.

I andra halvlek fortsatte Julita GoIF att dominera matchen och pressade tillbaka Hargs BK. I den 60:e minuten kom det tredje målet när en snabb kontring ledde till ett distinkt skott i mål.

Trots flera försök från Hargs BK att komma tillbaka in i matchen så lyckades de inte reducera och matchen slutade 3-0 till Julita GoIF.

Det var en imponerande insats av Julita GoIF som visade upp sitt styrka och spelade en välförtjänt vinst inför en tyvärr tom läktare. Domaren gjorde en bra insats och höll spelet under kontroll genom hela matchen.