Torshälla-Nyby IS - IFK Nyköping (2 - 1)
Match i Division 3 Södermanland, damer 2022
Matchstart: 2022-09-18 kl 12:00
Arena: Torshargs IP

Matchen mellan Torshälla-Nyby IS och IFK Nyköping inleddes på Torshargs IP i Division 3 Södermanland för damer. Publiken uteblev och domaren Kristian Dabeski blåste igång matchen klockan 12:00 en solig söndag den 18 september 2022.

Det var IFK Nyköping som tog ledningen redan efter elva minuter när Alicia Lundberg Claesson satte bollen i nätet och gav sitt lag en 0-1 ledning. Men Torshälla-Nyby IS svarade snabbt genom Elin Lindvall som kvitterade matchen till 1-1 bara tio minuter senare.

I den andra halvleken var det Torshälla-Nyby IS som tog täten när Beatrice Lindgren Thalén lyckades nicka in bollen i IFK Nyköpings mål och ge sitt lag en 2-1 ledning i den 51:a minuten. Trots flera försök från båda lagen att hitta nät igen var det inga fler mål som föll och matchen slutade 2-1 till Torshälla-Nyby IS.

Med det resultatet avslutades årets säsong och Torshälla-Nyby IS kunde avsluta på en fin tredjeplats i tabellen i Division 3 Södermanland för damer.