Match i Division 3 Södra Götaland, herrar 2023
Matchstart: 2023-04-07 kl 13:00
Arena: Mariedals IP A-plan
Publik: 223

På Mariedals IP A-plan möttes Lilla Torg FF och Eslövs BK i Division 3 Södra Götaland, där publiksiffran låg på 223 personer som väntade på en rafflande match. Redan efter 30 minuters spel kunde Lilla Torgs Michael Ayebaifie Andrew trycka in ett frisparksmål och det stod 1-0. Strax innan halvtid fick Fredrik Malmgren från Lilla Torg FF en varning.

I andra halvlek fortsatte Lilla Torg FF att spela aggressivt och Aron Lindh kunde efter en fin kombination göra 2-0 i den 63:e minuten. Eslövs BK försökte hitta tillbaka till matchen, men fick istället se Lilla Torgs Noah Camacho göra 3-0 i den 91:a minuten. Två minuter senare kunde sedan Eslövs Kim Jeppsson göra ett tröstmål för Eslövs BK och matchen slutade 3-1 till Lilla Torg FF.

Under matchen fick Oscar Nilsson Gullberg från Eslövs BK en varning i den 52:a minuten och Noah Camacho från Lilla Torg FF hann med att både göra mål och få en varning i den 90:e minuten. Under matchen gjordes även flera byten på båda sidor, där bland annat Mattias Jönsson från Lilla Torg FF och Hampus Larsson från Eslövs BK klev in på planen. Slutresultatet stod alltså 3-1 till Lilla Torg FF som tog en viktig seger på hemmaplan.