Match i Division 3 Södra Götaland, herrar 2023
Matchstart: 2023-04-07 kl 13:00
Arena: Svalebo, konstgräs
Publik: 124

Det var en spännande match mellan Veberöds AIF och Borstahusens BK på Svalebo under fredagseftermiddagen. Den första halvleken var jämn men det var hemmalaget som lyckades sätta första målet när Linus Göransson sköt in bollen i nätet efter 45 minuters spel.

Efter halvtidsvilan gjorde Veberöds AIF ett byte och Kristoffer Lindfors kom in istället för Freddie Brorsson. Men det var Borstahusens BK som började andra halvleken med en nära målchans och Viktor Brodin fick en varning efter en tuff tackling.

Veberöds AIF fick sig en varning när Linus Pettersson blev varnad efter 54 minuter. Borstahusens BK kämpade för att återställa balansen men Luka Petrovic och Casper Sandin blev varnade och senare ersatta av Jazz Johansen och Mio Lind.

Linus Pettersson fick en andra varning och blev utvisad efter 71 minuters spel. Veberöds AIF gjorde ett byte när Elias Persson ersatte Linus Göransson.

Det var Borstahusens BK som tryckte på men det var Veberöds AIF som kunde göra sitt andra mål i den 90:e minuten när Johannes Andersson gjorde mål. Veberöds AIF gjorde ett sista byte när Linus Hellmark ersatte Isac Larsson Munthe.

Matchen avslutades med publikens ljudliga jubel över Veberöds AIF:s vinst med 2 - 0 över Borstahusens BK.