IF Limhamn Bunkeflo - GIF Nike (4 - 0)
Match i Division 3 Södra Götaland, herrar 2023
Matchstart: 2023-04-16 kl 14:00
Arena: Limhamns IP, plan 1, konstgräs

IF Limhamn Bunkeflo vinner en överlägsen seger mot GIF Nike på en solig söndagseftermiddag på Limhamns IP. Hemmalaget inleder starkt och tar ledningen redan efter åtta minuter genom Andrej Simeunovic, som nickar in bollen efter en fin hörna.

GIF Nike kämpar för att komma tillbaka in i matchen, men IF Limhamn Bunkeflo fortsätter att dominera och ökar sin ledning med två snabba mål från Simeunovic och Alfred Andersson i den 28:e och 29:e minuten.

GIF Nike får en chans att reducera i halvtid genom Metin Nerway, som kommer in som byte, men hemmalagets försvar håller stand.

IF Limhamn Bunkeflo gör tre byten i pausen och fortsätter att pressa på i andra halvlek. Antonio Radolovic Pavlovski, som kommer in som byte, gör mål i den 66:e minuten och säkrar en fyramålsseger för hemmalaget.

GIF Nike gör några byten i slutet av matchen, men kan inte åstadkomma någonting framåt. IF Limhamn Bunkeflo får en spelare varnad i den 88:e minuten, men lyckas hålla nollan och vinner matchen med 4-0. Med segern går IF Limhamn Bunkeflo upp i toppen av tabellen medan GIF Nike fortsätter att ligga sist.