Matchstart: 2023-04-30 kl 13:00
Arena: Ulkavallen A-plan
Publik: 50

Matchreferat:

Det var en solig söndagseftermiddag på Ulkavallen A-plan när Borstahusens BK tog emot serieledarna Lilla Torg FF inför en publik på 50 personer. Domaren Daniel Gorgievski höll i pipan och matchen var i full gång.

Första halvleken var jämn och chanserna var få för båda lagen. Men det var i den andra halvleken som matchen började avgöras. Redan i den 60:e minuten tog Lilla Torg FF ledningen genom Mattias Jönsson, vilket gav dem en skön start på den andra halvleken.

Borstahusens BK försökte att komma tillbaka in i matchen, men tyvärr var det Lilla Torg FF som var det starkare laget denna dag. I den 80:e minuten utökade Noah Camacho ledningen till 2-0 för Lilla Torg FF, vilket gjorde det än svårare för Borstahusens BK att komma tillbaka.

Trots flera byte och försök från Borstahusens BK att reducera målskillnaden, var det istället Lilla Torg FF som satte spiken i kistan i den 90:e minuten genom ett mål av Noah Camacho, vilket gjorde slutresultatet 3-0 till gästande Lilla Torg FF.

Efter slutsignalen stod det klart att Borstahusens BK ligger kvar sist i tabellen, medan Lilla Torg FF behåller sin topposition. En välspelad match av båda lagen, men det var Lilla Torg FF som var det starkare laget denna dag.