IF Limhamn Bunkeflo - IF Lödde (0 - 1)
Match i Division 3 Södra Götaland, herrar 2023
Matchstart: 2023-06-03 kl 14:00
Arena: Brovallen, Bunkeflostrand huvudarenan

Matchen mellan IF Limhamn Bunkeflo och IF Lödde på Brovallen i Division 3 Södra Götaland, herrar hade en intensiv start där IF Lödde tog ledningen redan i den andra minuten. Isak Ekström stod för målet och gav sitt lag en tidig fördel.

IF Lödde drog på sig två varningar under den första halvleken, genom Jonathan Ahlbäck Ikonen och Nawid Jashar. Trots det lyckades de hålla sin ledning och gå in i pausvila med ett 0-1-resultat.

Andra halvlek bjöd på flera spelarbyten från båda lagen i hopp om att kunna vända på matchbilden. Trots flera varningar och flera byte lyckades inget av lagen få till några fler mål under resten av matchen.

Trots flitigt försök från IF Limhamn Bunkeflo att komma ikapp, var det IF Lödde som gick segrande ur matchen med 0-1. En tuff match men IF Lödde lyckades hålla sitt försvar intakt och säkra tre poäng på bortaplan.