Match i Division 3 Södra Götaland, herrar 2023
Matchstart: 2023-06-22 kl 19:00
Arena: Mariedals IP A-plan
Publik: 225

Lilla Torg FF tog emot FC Trelleborg i en match som skulle visa sig vara en riktig nagelbitare. Mariedals IP var fylld till bredden med supporters som hängivna följde matchen mellan de två lagen.

Matchen började jämnt men det var Lilla Torg FF som tog ledningen i den 11:e minuten genom en straffspark som Michael Ayebaifie Andrew satte säkert bakom FC Trelleborgs målvakt. FC Trelleborg fortsatte dock att kämpa och i den 29:e minuten lyckades Erik Arrhenius kvittera med ett välplacerat skott i mål.

Men Lilla Torg FF visade sin styrka och fortsatte att pressa på. I den 33:e minuten tog de återigen ledningen efter ett fint anfall där André Strandberg var den som avslutade och satte bollen i nätet.

Andra halvlek blev fortsatt jämn och båda lagen skapade flera farliga målchanser. FC Trelleborg försökte desperat att kvittera men Lilla Torg FF höll bra ordning bakåt och höll undan till slutvilan.

Matchen slutade 2-1 till Lilla Torg FF som därmed behåller sin ledning i tabellen. För FC Trelleborg blir det en tung förlust som innebär att de ligger kvar på en sjunde plats.