Match i Division 3 Södra Götaland, herrar 2023
Matchstart: 2023-06-22 kl 19:15
Arena: Svarta Led
Publik: 200

På torsdag kvällen möttes Sölvesborgs GIF och Eslövs BK på Svarta Led med en publik på 200 personer. Det var en spännande match i Division 3 Södra Götaland där Eslövs BK tog ledningen i den 31:a minuten med ett mål av Viktor Nilsson. Eslövs BK fortsatte att visa upp sitt offensiva spel och skapade flera farliga målchanser under första halvlek. I den 38:e minuten fick Alper Nuraldin i Eslövs BK en varning och Farouk El Tahhan fick också en varning i den 43:e minuten.

Sölvesborgs GIF gjorde två byten i halvtid och satte in Isac Alriksson och Tage Björck för att förstärka laget. Och det gav resultat i den 54:e minuten när Marcus Ekenberg gjorde mål för Sölvesborgs GIF med ett straffmål vilket ledde till en jämn match.

Matchen blev mer spännande när William Heiman från Sölvesborgs GIF fick en varning i den 63:e minuten följt av en till varning och utvisning för Alper Nuraldin i Eslövs BK i den 69:e minuten. Eslövs BK gjorde också ett byte med Kim Jeppsson som ersatte Elliott Wikström i den 71:a minuten medan Alfons Johansson byttes in för Sölvesborgs GIF istället för Vilgot Nordenhielm.

Matchen var mycket intensiv och Kim Jeppsson från Eslövs BK fick en varning i den 86:e minuten följt av en byte med Melvin Ivicic Nilsson som ersatte Hugo Borstam i den 86:e minuten för Sölvesborgs GIF.

Men det var Sölvesborgs GIF som gjorde det sista målet i matchen i den 90:e minuten genom ett nickmål av Marcus Ekenberg vilket gav Sölvesborgs GIF en fördel med 2-1. Slutresultatet av matchen var 2-1 till Sölvesborgs GIF som hamnade på plats 9 i tabellen medan Eslövs BK fick placeringen 5 i tabellen. Robin Öberg var domare under matchen med assistans av Isak Pettersson och Martin Nilsson.