Ifö Bromölla IF - IF Limhamn Bunkeflo 2 - 2

Ifö Bromölla IF - IF Limhamn Bunkeflo (2 - 2)
Match i Division 3 Södra Götaland, herrar 2023
Matchstart: 2023-08-13 kl 13:00
Arena: Strandängens IP A-plan

Matchen mellan IFÖ Bromölla IF och IF Limhamn Bunkeflo på Strandängens IP A-plan var en spännande tillställning som slutade 2-2. Trots en tidig varning för IF Limhamn Bunkeflo lyckades IFÖ Bromölla öppna målskyttet i den 52:a minuten genom Robin Cederberg, vilket gav dem ledningen med 1-0.

Efter en andra varning för IF Limhamn Bunkeflo i den 62:a minuten, utökade IFÖ Bromölla sin ledning till 2-0 genom Christian Hansen i den 69:e minuten. Men IF Limhamn Bunkeflo gav inte upp utan reducerade till 2-1 genom ett självmål i den 77:e minuten.

Med endast elva minuter kvar av matchen lyckades IF Limhamn Bunkeflo kvittera till 2-2 genom Andrej Simeunovic, som satte dit en straffspark i den 79:e minuten. Trots en sen varning för IF Limhamn Bunkeflo lyckades ingen av lagen avgöra matchen, vilket resulterade i en delad poäng mellan lagen.

Domaren Zilhad Zigovic höll en bra kontroll på matchen och assisterades av David Augustsson och Max Alm. Trots en publikfri match bjöd lagen på en underhållande fotbollsmatch som slutade i ett oavgjort resultat.