FC Trelleborg - BK Höllviken (2 - 2)
Match i Division 3 Södra Götaland, herrar 2023
Matchstart: 2023-09-17 kl 13:00
Arena: Ymorvallen A-plan

Matchen mellan FC Trelleborg och BK Höllviken på Ymorvallen A-plan slutade oavgjort 2-2. Det var BK Höllviken som tog ledningen i den 19:e minuten med ett mål av Julius Karlsson. Bara tolv minuter senare utökade de sin ledning till 2-0 genom Melker Roslin.

I den andra halvleken började FC Trelleborg komma tillbaka in i matchen och i den 58:e minuten reducerade de genom Kevin Harletun. Efter det fortsatte spelet med hårda dueller och flera varningar delades ut till båda lagen.

I den 90:e minuten, på övertid, lyckades FC Trelleborg kvittera till 2-2 genom Johan Kronvall som gjorde mål på en hörna. Trots flera försök från båda lagen att avgöra matchen ytterligare stod det vid slutsignalen fortfarande 2-2.

Med detta resultat befästes båda lagen sina positioner i tabellen, där FC Trelleborg ligger på plats 8 och BK Höllviken ligger på plats 9. En spännande match som slutade med delad poäng och lagen får nu ladda om inför kommande matcher i Division 3 Södra Götaland.