Match i Division 3 Södra Götaland, herrar 2023
Matchstart: 2023-10-07 kl 13:00
Arena: Romelevallen A-plan
Publik: 195

Veberöds AIF avslutade säsongen med en imponerande 8-2 vinst över BK Höllviken på Romelevallen A-plan. Hemmalaget inledde starkt och redan i den tredje minuten satte Dardan Dakaj 1-0 efter en fin passning från Freddie Brorsson. Bara tre minuter senare var det Brorssons tur att göra mål och Veberöds AIF ledde med 2-0.

BK Höllviken gav inte upp och i den 20:e minuten fick de en straff som Melker Roslin satt i mål och reducerade till 2-1. Veberöds AIF hamnade under press och Elias Persson fick en varning i den 37:e minuten. Strax innan halvtidsvilan fick Noah Mattsson en varning för BK Höllviken.

I den andra halvleken satte Veberöds AIF in ytterligare en hög växel och Dakaj gjorde sitt andra mål i den 53:e minuten. I den 55:e minuten fullbordade Dakaj sitt hat trick och ökade hemmalagets ledning till 4-1. Veberöds AIF fortsatte att trumma på och Dakaj gjorde sitt fjärde mål för dagen i den 62:a minuten.

BK Höllviken bytte in Noah Mattsson i den 39:e minuten och William Ojanlatva i den 74:e minuten för att försöka vända på matchen, men det var Veberöds AIF som dominerade. I den 74:e minuten gjorde Oskar Lilja BK Höllvikens andra mål, men det hjälpte inte mycket.

Freddie Brorsson fick en varning i den 75:e minuten, men det hindrade inte Veberöds AIF från att fortsätta göra mål. Dakaj gjorde ytterligare två mål i den 76:e och 77:e minuten innan Carl Svensson fick en varning för BK Höllviken i den 78:e minuten. Pontus Strömberg byttes in i den 80:e minuten för BK Höllviken, men det var för sent. John Sjöstedt gjorde hemmalagets åttonde mål på stopptid och Veberöds AIF vann med hela 8-2.

Med denna seger avslutade Veberöds AIF säsongen på tredje plats i tabellen, medan BK Höllviken hamnade på tionde plats.