Match i Division 3 Södra Norrland, herrar 2014
Matchstart: 2014-04-21 kl 15:00
Arena: Glysis Sparbanken Arena
Publik: 192

Strands IF tog en överlägsen seger i mötet mot Brynäs IF FK på Glysis Sparbanken Arena. Matchen inleddes starkt av hemmalaget med Kion King som satte 1-0 redan i den 12:e minuten. Strands fortsatte att dominera och King ökade på ledningen till 2-0 i den 23:e minuten.

Brynäs IF FK hade svårt att hålla jämna steg med Strands och fick tre varningar under den första halvleken. King lyckades även göra sitt tredje mål i matchen och komplettade sin hat trick med ett imponerande mål i den 41:a minuten.

I den andra halvleken fick Brynäs IF FK en straff som Johan Danhard satte snyggt i mål, reducerat till 3-1. Men Strands svarade snabbt med ett fjärde mål av Cihan Sener i den 87:e minuten.

Trots några varningar på slutet kunde Strands IF hålla sin ledning intakt. Publiken på 192 personer bevittnade en övertygande seger för hemmalaget, som därmed behåller sin topplacering i tabellen medan Brynäs IF FK fortsätter att ligga sist.