Valbo FF - Brynäs IF FK (0 - 3)
Match i Division 3 Södra Norrland, herrar 2014
Matchstart: 2014-05-16 kl 19:00
Arena: Åbyvallen

I en spännande match på Åbyvallen möttes Valbo FF och Brynäs IF FK i Division 3 Södra Norrland. Trots att det var en vacker fredagskväll var det tyvärr ingen publik på plats för att bevittna matchen.

Domare Mahbod Beigi blåste igång matchen och det dröjde inte länge innan Brynäs IF FK tog ledningen genom Johan Danhard, som satte in en straff i den 67:e minuten. Valbo FF försökte komma tillbaka men hade svårt att skapa farliga chanser framåt.

I den andra halvleken fortsatte Brynäs IF FK att dominera och i den 65:e minuten utökade Simon Machhabhai ledningen till 2-0. Valbo FF försökte göra en uppryckning genom att göra ett byte och skicka in Jonny Nilsson, men det var istället Brynäs IF FK som satte sitt tredje mål genom Mustafa Abdi Qazali i den 90:e minuten.

Matchen slutade 0-3 till Brynäs IF FK och det blev en välförtjänt seger för laget. Efter en intensiv match kunde spelarna nu ta en välförtjänt vila och fira segern tillsammans med sin tränare och supportrar.