Match i Division 3 Södra Norrland, herrar 2014
Matchstart: 2014-05-17 kl 15:00
Arena: Kopparvallen A
Publik: 150

Matchen mellan Falu FK och Rengsjö SK på Kopparvallen A slutade oavgjord med resultatet 1-1. Det var en intensiv match där båda lagen kämpade hårt för att ta hem segern.

Redan i den 27:e minuten fick Rengsjö SKs Emil Clahr en varning av domaren Glenn Nyberg. Spelet var jämnt och båda lagen hade flera chanser att göra mål.

I halvtid gjorde Falu FK två byte, där Amir Zilic och William Grenholm kom in istället för Semir Skrijelj och Soner Koyuncu. I den 54:e minuten fick Falu FKs Daniel Killgren en varning.

I den 72:a minuten tog Rengsjö SK ledningen genom Andreas Clahr och såg ut att kunna ta tre poäng med sig hem. Men Falu FK gav inte upp och i den 81:a minuten kvitterade Njogu Demba till 1-1, vilket blev slutresultatet.

Rengsjö SK gjorde två byte sent i matchen, där Lucas Vängborg Nyberg och Loran Hajo kom in istället för Aimen Sewed och Christian Törnros.

Efter matchen ligger Falu FK kvar på plats 4 i tabellen medan Rengsjö SK ligger på plats 7. De båda lagen får nöja sig med en poäng vardera efter en välspelad match på Kopparvallen A inför en publik på 150 personer.