Match i Division 3 Södra Norrland, herrar 2014
Matchstart: 2014-05-24 kl 14:00
Arena: Måsbergets IP
Publik: 57

Matchen mellan Brynäs IF FK och Sund IF på Måsbergets IP bjöd på spänning och målchanser från start till slut. Det var hemmalaget Brynäs IF FK som tog ledningen redan efter 12 minuters spel när Martin Hofling satte dit 1-0 bakom Sunds målvakt.

Sund IF fick en tidig varning när Mikael Edström drog på sig ett gult kort efter 15 minuter. I halvtid gjorde Sund IF ett byte med Victor Bergman Rönnqvist som ersatte Mikael Edström.

I den andra halvleken fortsatte Brynäs IF FK att pressa och vann boll högt upp i planen. Vincent Eze utökade ledningen till 2-0 efter 56 minuter, vilket satte press på Sund IF som gjorde två byte och försökte komma tillbaka in i matchen.

Sund IF gav inte upp och kämpade hårt för att komtra tillbaka. Med endast 12 minuter kvar av matchen lyckades Amaro Bahtijar reducera för Sund IF och målet gav laget ny energi.

Brynäs IF FK höll undan de sista minuterna och vann matchen med 2-1. Niklas Bergström och Mustafa Abdi Qazali drog på sig varningar i slutet av matchen, medan Jan-Olof Sölvestål fick ett gult kort för Sund IF.

Efter matchen ligger Brynäs IF FK på plats 9 i tabellen, medan Sund IF ligger på plats 10. En tuff och intensiv match som spelas till slut på Måsbergets IP inför 57 åskådare.