Matchstart: 2014-05-24 kl 15:00
Arena: Rengsjö IP
Publik: 174

Det var en jämn och spännande match mellan Rengsjö SK och Forssa BK på Rengsjö IP inför en publik på 174 personer.

Forssa BK tog ledningen i den 42:a minuten genom Karim Ben Hadj Rebai och gick till halvtidsvila med ledningen 1-0.

I den andra halvleken fortsatte matchen att vara intensiv med flera varningar åt båda lagen. Rengsjö SK kämpade för att komma tillbaka och i den 90:e minuten fick de en chans då de tilldelades en straff. Erik Wästman satte säkert straffen och kvitterade till 1-1, vilket även blev slutresultatet.

Efter matchen ligger Rengsjö SK kvar på plats 7 i tabellen medan Forssa BK ligger kvar på plats 5. En jämn och spännande match som slutade oavgjort efter en sen kvittering från Rengsjö SK.