Match i Division 3 Södra Norrland, herrar 2014
Matchstart: 2014-05-31 kl 15:00
Arena: Kopparvallen A
Publik: 95

Falu FK mötte Brynäs IF FK på Kopparvallen A inför en publik på 95 personer i en spännande match i Division 3 Södra Norrland. Matchen startade på lördag eftermiddag klockan 15:00 med Henrik Matsson som domare.

Det var Falu FK som tog ledningen i den 38:e minuten genom Samir Skrijelj, vilket gjorde att de gick till halvtidsvila med en 2-0 ledning efter att Skrijelj även gjort mål i den 45:e minuten.

I halvtid gjorde Brynäs IF FK ett byte där Iskan Ahmed kom in istället för Vincent Eze. I den 47:e minuten fick Hannes Klevebrant en varning för Brynäs IF FK och i den 69:e minuten fick även Jesper Löfgren en varning för laget.

I den 63:e minuten gjorde Brynäs IF FK ytterligare ett byte där Mustafa Abdi Qazali kom in istället för Niklas Bergström. Falu FK gjorde sitt första byte i den 64:e minuten när Mille Hama Said kom in istället för Njogu Demba.

I den 78:e minuten gjorde Brynäs IF FK ännu ett byte medan Falu FK gjorde två byten i den 66:e och 75:e minuten genom Adib Azrafshan och Amir Azrafshan.

Falu FK ökade sin ledning till 3-0 i den 89:e minuten när Alex Sandro da Fonseca Reis gjorde mål. Trots en mål av Rand Jalal Ibrahim för Brynäs IF FK i den 90+3:e minuten var det Falu FK som stod som segrare med 3-1.

Efter matchen leder Falu FK tabellen medan Brynäs IF FK ligger på plats 9. En härlig seger för Falu FK och en besvikelse för Brynäs IF FK som nu får blicka framåt mot kommande matcher.