Brynäs IF FK - Forssa BK (0 - 1)
Match i Division 3 Södra Norrland, herrar 2014
Matchstart: 2014-06-06 kl 14:00
Arena: Måsbergets IP

Matchen mellan Brynäs IF FK och Forssa BK på Måsbergets IP blev en jämn och intensiv tillställning där båda lagen kämpade för att ta hem segern.

Det var Forssa BK som tog ledningen i den 56:e minuten genom Ishak Hussein Ahmed, vilket skulle visa sig vara matchens enda mål. Trots flera försök från Brynäs IF FK lyckades de inte kvittera resultatet.

Matchen präglades av flera tuffa dueller och detta resulterade i flera varningar från domaren. Bland annat fick Simon Wassberg från Brynäs IF FK se rött kort i den 33:e minuten.

Trots ett tappert försök att komma ikapp lyckades inte Brynäs IF FK få in bollen i mål. Forssa BK höll stand och kunde till slut ta med sig tre poäng hem.

Med segern klättrar Forssa BK i tabellen medan Brynäs IF FK får nöja sig med en plats i mitten av tabellen. En spännande och dramatisk match som slutade med 0-1 till Forssa BK.