Hille IF - Rengsjö SK (0 - 3)
Match i Division 3 Södra Norrland, herrar 2014
Matchstart: 2014-06-06 kl 15:00
Arena: Hille IP

Matchen mellan Hille IF och Rengsjö SK inleddes på Hille IP en fredag eftermiddag inför en publiksiffra på noll personer. Domare Mahbod Beigi höll i pipan med assistans av Magnus Undén och Anders Bergman som assisterande domare.

Redan efter 1 minut tog Rengsjö SK ledningen genom Rickard Brodin, som prickade in bollen bakom Hille IF:s målvakt. Hille IF försökte komma tillbaka in i matchen men hade svårt att skapa några farliga chanser.

I den 39:e minuten gjorde Hille IF en första byte då Robel Bereket kom in istället för Daniel Skareng. Inför halvtidsvilan gjorde Rengsjö SK en förändring i laget genom att byta ut Lucas Vängborg Nyberg mot Philip Björkman.

I den andra halvleken fortsatte Rengsjö SK att dominera och i den 55:e minuten drog Erik Wästman på sig en varning. Hille IF gjorde fler försök att komma tillbaka in i matchen genom fler byten, men Rengsjö SK fortsatte att kontrollera spelet.

I den 90:e minuten satte Rengsjö SK spiken i kistan genom två snabba mål av Christian Törnros och Erik Wästman. Hille IF:s försvar hade svårt att stå emot trycket och matchen slutade 0-3 till Rengsjö SK, som därmed tog med sig tre viktiga poäng hem från Hille IP.