Falu FK - Avesta AIK (1 - 1)
Match i Division 3 Södra Norrland, herrar 2014
Matchstart: 2014-06-14 kl 15:00
Arena: Kopparvallen A

Matchen mellan Falu FK och Avesta AIK på Kopparvallen A slutade oavgjort 1-1. Avesta AIK tog ledningen redan efter tre minuters spel genom Ewasali Ahmadi. Falu FK slet på och skapade flera chanser men hade svårt att få in bollen i mål.

I den 54:e minuten drog Amir Zilic på sig en varning för Falu FK. Tränarna började att kasta in spelare från båda lagen för att försöka få in en boll till, och det var i den 84:e minuten som Joel Granberg för Falu FK lyckades kvittera till 1-1.

Matchen bjöd på flera heta dueller och även en del tuffa tag, vilket resulterade i en varning för Avesta AIKs Alexander Jallow i den 73:e minuten.

I slutändan lyckades inget av lagen avgöra och matchen slutade 1-1. Falu FK ligger nu kvar på plats 5 i tabellen medan Avesta AIK ligger kvar på plats 3. En jämn match där båda lagen gjorde sitt bästa för att ta hem segern.