Match i Division 3 Södra Norrland, herrar 2014
Matchstart: 2014-06-28 kl 15:00
Arena: Kopparvallen A
Publik: 125

I en spännande match mellan Falu FK och Kubikenborgs IF på Kopparvallen A, lyckades hemmalaget Falu FK ta en viktig seger med 2-0 inför en publik på 125 åskådare.

Det var Falu FK som tog ledningen redan i den 14:e minuten när Njogu Demba satte dit bollen, vilket gav hemmalaget en tidig 1-0 ledning. Bara en minut senare fick dock Falu FK:s Samir Skrijelj en varning.

I den 26:e minuten fördubblade sedan Samir Skrijelj Falu FK:s ledning till 2-0, vilket gav laget en dubbelmarginal att försvara. Kubikenborgs IF:s Martin Fors fick en varning i den 34:e minuten, och sedan blev det ännu tuffare för bortalaget när Joakim Strömblad blev utvisad i den 54:e minuten.

Trots flera försök från Kubikenborgs IF att komma tillbaka in i matchen, lyckades de inte reducera ledningen. I slutet av matchen gjordes flera byte från båda lagen, men inget av dem kunde ändra på resultatet.

När domaren Daniel Hansson blåste av matchen stod det klart att Falu FK vunnit med 2-0 och tog tre viktiga poäng. Med denna seger stannar de kvar på andra plats i tabellen, medan Kubikenborgs IF föll ner till tredje plats efter förlusten.