Match i Division 3 Södra Norrland, herrar 2014
Matchstart: 2014-08-09 kl 15:00
Arena: Stålringen
Publik: 157

Matchen mellan Hofors AIF och Falu FK på Stålringen bjöd på spänning och målchanser åt båda lagen. Inför en publik på 157 personer, dömd av domaren Marcus Jeppsson och assisterande domare Joakim Nylén och Johan Bentzer, var det Falu FK som var först att göra ett byte när man tog in Carl Villwock.

I den 37:e minuten bröt Hofors AIF dödläget när Roger Persson satte ett straffmål och tog ledningen med 1-0. Falu FK kvitterade dock snabbt i den 58:e minuten genom Samir Skrijelj, också genom straffspark.

I den 80:e minuten tog Hofors AIF åter ledningen genom Juma Mulindwa, vilket också blev matchens sista mål. Trots flera byte och varningar på båda sidor under de sista minuterna, lyckades Hofors AIF hålla undan och säkra segern med 2-1.

Efter matchen befästes Hofors AIF sin plats på plats 9 i tabellen, medan Falu FK stannade på plats 6. En välspelad match där Hofors AIF visade prov på effektivitet framför mål och tog tre viktiga poäng.