Match i Division 3 Södra Norrland, herrar 2014
Matchstart: 2014-08-16 kl 14:00
Arena: Lindvallen A
Publik: 190

Matchen mellan Korsnäs IF FK och Strands IF på Lindvallen A började intensivt med båda lagen kämpande för att ta ledningen. Det var Korsnäs IF FK som först lyckades hitta nätet när Jonas Östlund satte dit bollen efter 18 minuter, vilket gav hemmalaget en tidig ledning.

Strands IF svarade snabbt med en kvittering genom Kion King i den 31:a minuten, men Korsnäs IF FK var bestämda att ta tillbaka ledningen. Efter en fin kombination lyckades Jonas Östlund göra sitt andra mål i matchen och ge hemmalaget ledningen igen med 2-1 innan halvtidsvilan.

I den andra halvleken fortsatte Korsnäs IF FK att pressa på och utöka sin ledning. Mikael Lindenmo var nästa spelare att hitta nätet efter en vacker avslutning, vilket gjorde resultatet 3-1 till hemmalaget.

Strands IF försökte desperat att komma tillbaka, men deras ansträngningar försvårades när Jesper Lind fick sitt andra gula kort och därmed blev utvisad. Trots att båda lagen gjorde flera byte och försökte skapa chanser, stod det till slut 3-1 till Korsnäs IF FK när domaren blåste av matchen.

Med segern befäste Korsnäs IF FK sin position på plats 2 i tabellen, medan Strands IF fick lämna planen med en tionde plats. En välspelad match som underhöll de 190 åskådarna på plats och bekräftade Korsnäs IF FK:s form just nu.