Match i Division 3 Södra Norrland, herrar 2014
Matchstart: 2014-09-27 kl 13:00
Arena: Kopparvallen A
Publik: 426

Matchen mellan Falu FK och Korsnäs IF FK på Kopparvallen A började jämnt med båda lagen kämpande för att ta kontroll över spelet. Men det var bortalaget Korsnäs IF FK som tog ledningen redan i den 11:e minuten när Jonas Östlund satte dit bollen och gav sitt lag en 1-0 ledning.

Falu FK försökte svara men hade svårt att hitta vägar genom Korsnäs IF FK:s försvarslinje. Innan halvtidsvilan gjorde Korsnäs IF FK ytterligare ett mål när Petter Forslund prickade in 2-0 bara några minuter innan paus.

I den andra halvleken försökte Falu FK komma tillbaka in i matchen och pressade på för en reducering. Men Korsnäs IF FK höll stången och försvaret höll tätt.

Matchen präglades av flera gula kort där Falu FK spelarna Sander Dahlberg, Njogu Demba och Imad Amjad hamnade i domarens anteckningsbok.

Trots flera byte från båda lagen lyckades ingen av dem göra fler mål och matchen slutade 2-0 till Korsnäs IF FK. Resultatet innebar att Falu FK stannade kvar på fjärde plats i tabellen medan Korsnäs IF FK behöll sin plats på tredje plats. En väl genomförd match av Korsnäs IF FK som kunde säkra tre poäng på bortaplan.