Juventus IF - FOC Farsta (4 - 0)
Match i Division 3 Södra Svealand, herrar 2012
Matchstart: 2012-05-12 kl 15:00
Arena: Råby IP

I en solig lördagseftermiddag på Råby IP möttes Juventus IF och FOC Farsta i en Division 3 Södra Svealand-match inför en publik på noll personer. Domaren Oscar Deinoff ledde matchen tillsammans med assisterande domarna Pedram Najafi och Rickard Hedqvist.

Matchen började jämnt och efter 18 minuter drog Demostenes Torres Santa Rosa på sig en varning för Juventus IF. I den 28:e minuten gjorde FOC Farsta sitt första byte där Imad Amjad kom in istället för Kevin Faye Ahlqvist. Kort därefter, i den 39:e minuten, tog Juventus ledningen med 1-0 genom Soran Safari. Innan halvtidsvilan gjorde Sam Garyahzon Johnson 2-0 till Juventus IF.

I den andra halvleken gjorde FOC Farsta sitt andra byte där Andreas Blad kom in istället för Robert Glavocevic. Vid den 63:e minuten fick Sam Garyahzon Johnson en varning för Juventus IF. Kort därefter, i den 67:e minuten, slog han till igen och ökade på Juventus ledning till 3-0. Juventus gjorde sitt andra byte när Nicholas Braithwaite kom in istället för Bryan Mattsson.

I den 65:e minuten gjorde FOC Farsta sitt sista byte för matchen där Nicko Emfenberg kom in istället för Joakim Gustafsson. I den 88:e minuten satte Soran Safari sitt andra mål för matchen och fastställde slutresultatet till 4-0 till Juventus IF.

Efter matchen ligger Juventus IF på plats 10 i tabellen medan FOC Farsta ligger sist. En övertygande seger för Juventus IF som spelade bra och tog med sig tre viktiga poäng.