Järna SK - Bagarmossen Kärrtorp BK 0 - 4

Järna SK - Bagarmossen Kärrtorp BK (0 - 4)
Matchstart: 2012-05-25 kl 20:00
Arena: Ljungbackens IP
Publik: 148

Matchreferat:

Det var en händelserik match på Ljungbackens IP när Järna SK tog emot Bagarmossen Kärrtorp BK i Division 3 Södra Svealand. Med en publik på 148 personer på läktarna var förväntningarna höga inför matchen.

I den första halvleken var det jämnt spel mellan lagen, men det var Bagarmossen Kärrtorp BK som lyckades göra det första målet. Aus Al Maliki stod för målet i den 31:a minuten och gav sitt lag ledningen med 1-0.

I den andra halvleken var det Bagarmossen Kärrtorp BK som tog över matchen. Aus Al Maliki fortsatte att leverera och gjorde sitt andra mål i den 50:e minuten. Sedan utökade laget sin ledning ytterligare med ett mål av Nikola Vasic i den 62:a minuten.

Järna SK försökte att komma tillbaka in i matchen genom att göra ett par byte, men det var tyvärr för sent. Aus Al Maliki fullbordade sitt hat trick i den 90:e minuten och satte spiken i kistan för Järna SK.

Matchen slutade 0-4 till Bagarmossen Kärrtorp BK, vilket innebar en tung förlust för Järna SK som tappade viktiga poäng i jakten på en högre placering i tabellen. Bagarmossen Kärrtorp BK visade prov på effektivitet och tog med sig tre ovärderliga poäng från mötet.