IFK Haninge/Brandbergen - IFK Eskilstuna 3 - 1

IFK Haninge/Brandbergen - IFK Eskilstuna (3 - 1)
Match i Division 3 Södra Svealand, herrar 2012
Matchstart: 2012-05-27 kl 14:00
Arena: Torvalla IP 3

IFK Haninge/Brandbergen tog emot IFK Eskilstuna på Torvalla IP 3 inför en publik på noll personer. Domaren Johan Kjellin och hans assisterande domare Mats Petrini och Cemil Yildirim höll i matchen.

Det var gästande IFK Eskilstuna som tog ledningen i den sjätte minuten genom Gabriel Alias. Men hemmalaget svarade snabbt och kvitterade fyra minuter senare när Dario Ljuboje hittade nätet.

I den 59:e minuten tog IFK Haninge/Brandbergen ledningen när Alexis Karlström Gonzalez satte dit bollen. IFK Eskilstuna försökte komma tillbaka och gjorde två byten i hopp om att vända matchen, men det var hemmalaget som visade sig starkast.

I den 86:e minuten satte Dario Ljuboje sitt andra mål för dagen och fastställde därmed slutresultatet till 3-1 till IFK Haninge/Brandbergen. Efter matchen leder de tabellen medan IFK Eskilstuna ligger på plats nio.

Ett viktigt och välförtjänt trepoängare för IFK Haninge/Brandbergen i Division 3 Södra Svealand.