Match i Division 3 Södra Svealand, herrar 2012
Matchstart: 2012-06-01 kl 20:00
Arena: Tyresövallen 1

Matchreferat:

Tyresö FF tog emot Järna SK på hemmaplan inför en tom arena på Tyresövallen 1. Trots att Tyresö låg näst sist i tabellen och Järna på en betydligt bättre plats tappade hemmalaget inte modet.

Redan efter en minut tog Järna ledningen genom Björn Sandberg, vilket satte press på Tyresö. Men hemmalaget hämtade sig snabbt och lyckades kvittera genom Viktor Ceesay Åkerblom i den 47:e minuten.

Bara två minuter senare tog Tyresö ledningen genom Araz Barthelson Bahdjat, och i den 70:e minuten utökade Birhan Akdag ledningen till 3-1 genom en straff.

Trots intensiva försök från Järna att komma tillbaka in i matchen lyckades de inte få hål på Tyresö-försvaret. Matchen slutade 3-1 till Tyresö FF, vilket var en viktig seger för laget i deras kamp för att undvika nedflyttning.