Match i Division 3 Södra Svealand, herrar 2012
Matchstart: 2012-06-09 kl 15:00
Arena: Råby IP
Publik: 60

I en spännande match mellan Juventus IF och IFK Eskilstuna på Råby IP så var det hemmalaget som tog ledningen redan i den 35:e minuten. Sam Garyahzon Johnson stod för målet som gav Juventus en 1-0 ledning.

Bara några minuter innan halvtid utökade Juventus sin ledning genom Soran Safari, som gjorde det 2-0. I den andra halvleken fortsatte Juventus att pressa på och i den 69:e minuten gjorde Soran Safari sitt andra mål för dagen och Juventus ökade ledningen till 3-0.

IFK Eskilstuna gav inte upp och reducerade i den 74:e minuten genom Abdul Din Sesay, men det var inte tillräckligt för att hota Juventus som höll sitt försprång. Istället gjorde Mohamad Dirie sitt lagets fjärde mål på övertid och fastställde slutresultatet till 4-1 till Juventus IF.

Efter matchen ligger Juventus IF kvar på en näst sista plats i tabellen, medan IFK Eskilstuna stannar kvar på plats 9. Publiken på Råby IP fick se ett intensivt och spännande möte mellan lagen, där Juventus drog det längsta strået och tog tre viktiga poäng.