Match i Division 3 Södra Svealand, herrar 2012
Matchstart: 2012-08-04 kl 14:00
Arena: Farsta IP 1
Publik: 42

Matchen mellan FOC Farsta och IK Franke på Farsta IP 1 började intensivt med båda lagen kämpande för att ta ledningen. Efter 13 minuter var det IK Franke som tog ledningen genom Dylan Kosik Sulaiman, vilket gav laget en tidig fördel. FOC Farsta försökte att komma tillbaka men hade svårt att skapa farliga chanser.

I den 32:a minuten gjorde IK Franke ett byte när man tog ut Robin Lindborg och ersatte honom med en annan spelare. FOC Farsta fick en varning när David Bäckbom drog på sig ett gult kort i den 35:e minuten. Bara en minut senare dubblade IK Franke sin ledning genom Kristofer Hammarlund, vilket gjorde att laget hade en 2-0 ledning innan halvtid.

I halvtid gjorde FOC Farsta två byten, där Kevin Faye Ahlqvist och Mehdi Hachemaoui ersatte Imad Amjad och Daniel Killgren. Trots bytena kunde inte FOC Farsta komma tillbaka in i matchen och skapa några farliga målchanser. IK Franke gjorde också ett byte i den 68:e minuten när Nikola Durovic kom in istället för Lorenzo Carratu.

När domare Fredrik Hansson blåste av matchen stod det 0-2 till förmån för IK Franke, som därmed tog med sig tre poäng från matchen mot FOC Farsta. Trots att matchen var jämn i delar så lyckades IK Franke göra det avgörande och säkra segern. Endast 42 personer var på plats för att se matchen på Farsta IP 1 denna lördagseftermiddag.