Bagarmossen Kärrtorp BK - Assyriska Botkyrka FF 2 - 2

Bagarmossen Kärrtorp BK - Assyriska Botkyrka FF (2 - 2)
Match i Division 3 Södra Svealand, herrar 2012
Matchstart: 2012-09-07 kl 19:30
Arena: Kärrtorps IP 2
Publik: 50

I en spännande match mellan Bagarmossen Kärrtorp BK och Assyriska Botkyrka FF på Kärrtorps IP 2 slutade det hela med en delad poäng - 2-2.

Det var Assyriska Botkyrka FF som tog ledningen redan i den 19:e minuten, när Sargon Lahdo satte dit bollen och gav laget en 1-0 ledning. Bagarmossen Kärrtorp BK fick sedan en varning när Kevin Quist drog på sig ett gult kort i den 19:e minuten.

I den 44:e minuten fick Assyriska Botkyrka FF två varningar, först Damir Redzic och sedan Muhammed Karrani. I den andra halvleken blev det än mer intensivt när Lamin Conateh fick en varning i den 53:e minuten för Assyriska Botkyrka FF.

I den 65:e minuten gjorde Bagarmossen Kärrtorp BK sitt första byte, medan Assyriska Botkyrka FF gjorde sitt första byte i den 56:e minuten.

I den 75:e minuten gjorde Assyriska Botkyrka FF sitt andra byte och i den 80:e minuten gjorde även Bagarmossen Kärrtorp BK sitt andra byte.

I den 85:e minuten lyckades Bagarmossen Kärrtorp BK kvittera genom Aus Al Maliki och det stod då 1-1. Men bara en minut senare tog Assyriska Botkyrka FF tillbaka ledningen genom David Carlsson, som satte bollen i mål och gav laget en 2-1 ledning.

Assyriska Botkyrka FF fick sedan ytterligare en varning i den 86:e minuten, när Allan Osman drog på sig ett gult kort.

Men Bagarmossen Kärrtorp BK gav inte upp och i den 90:e minuten lyckades Ville Sandgren Strada sätta dit bollen och kvittera till 2-2, vilket också blev slutresultatet för matchen.

Det var en jämn och spännande match mellan två lag som kämpade hårt för att ta poängen. Publiken på Kärrtorps IP 2 bjöds på en underhållande fotbollsmatch där båda lagen visade prov på god kämparanda och vilja att vinna.