Bagarmossen Kärrtorp BK - Älvsjö AIK FF 2 - 7

Bagarmossen Kärrtorp BK - Älvsjö AIK FF (2 - 7)
Match i Division 3 Södra Svealand, herrar 2012
Matchstart: 2012-09-21 kl 19:30
Arena: Kärrtorps IP 2
Publik: 35

Matchen mellan Bagarmossen Kärrtorp BK och Älvsjö AIK FF på Kärrtorps IP 2 började starkt för bortalaget. Redan i den 5:e minuten hittade Mats Lundin nätet och satte 0-1 till Älvsjö. Bara några minuter senare utökade Christopher Kisch Brunzell ledningen till 0-2 och Javier Gonzalez Mistura gjorde det till 0-3 i den 25:e minuten.

Bagarmossen Kärrtorp BK försökte komma in i matchen men fick istället två varningar, en till Baban Sophy i den 26:e minuten och en till Nikola Vasic i den 44:e minuten. Älvsjö fortsatte att dominera och Christopher Kisch Brunzell gjorde sitt andra mål och satte 0-4 i den 41:a minuten.

Kort innan halvtidsvilan fick Bagarmossen äntligen ett tröstmål när Jimmy Dahlqvist reducerade till 1-4 i den 47:e minuten. Men Älvsjö svarade direkt och Olof Guterstam gjorde 1-5 i samma minut.

I den andra halvleken fortsatte Älvsjö att dominera och Javier Gonzalez Mistura gjorde sitt andra mål och satte 1-6 i den 68:e minuten. Nikola Vasic reducerade för Bagarmossen igen till 2-6 i den 71:a minuten, men det hjälpte inte.

Älvsjö fortsatte att pressa på och Javier Gonzalez Mistura fullbordade sitt hattrick genom att sätta 2-7 i den 79:e minuten. Matchen slutade med en klar seger för Älvsjö AIK FF, som visade prov på sitt starka offensiva spel. Bagarmossen Kärrtorp BK får återvända till träningen och arbeta på att förbättra sina resultat. Publiken på Kärrtorps IP 2 fick se en underhållande match trots det klara resultatet.