Match i Division 3 Södra Svealand, herrar 2014
Matchstart: 2014-05-10 kl 14:00
Arena: Vårbergs IP 1
Publik: 50

Matchen mellan IFK Stockholm och Lindö FF på Vårbergs IP 1 började intensivt med båda lagen försökte skapa farliga chanser. I den åttonde minuten var det dock IFK Stockholm som tog ledningen genom Allan Osman, vilket satte tonen för resten av matchen.

IFK Stockholm fortsatte att pressa Lindö FF och skapade flera farliga målchanser. I den 78:e minuten utökade de sin ledning genom Brahim Eloumani, som satte in en straff och ökade på IFK Stockholms målkonto.

Lindö FF försökte kämpa sig tillbaka in i matchen och fick till slut en straff i den 90:e minuten, vilket Johan Roxström förvaltade och reducerade till 3-1.

När domaren blåste av matchen stod det klart att IFK Stockholm hade vunnit med 3-1 och därmed behållit sin ledning i tabellen. Lindö FF å andra sidan åkte på ännu en förlust och fortsatte sin kamp i botten av tabellen. Publiken på platsen kunde bevittna en spännande match med flera målchanser och kämpande lag på planen.