Match i Division 3 Södra Svealand, herrar 2014
Matchstart: 2014-05-10 kl 15:00
Arena: Vasavallen konstgräs
Publik: 160

Matchen mellan IK Viljan och Eskilstuna Södra FF på Vasavallen konstgräs blev en jämn tillställning med slutresultatet 1 - 1. Matchen startade kl. 15:00 inför en publik på 160 personer.

Domaren Johan Fält höll i pipan och assisterades av Vartan Bedrosian och Elias Havenvid. Det var Eskilstuna Södra FF som inledde matchen starkast, men båda lagen hade svårt att skapa klara målchanser under den första halvleken.

I halvtid genomförde Eskilstuna Södra FF ett byte när Tobias Hägg kom in istället för Rezo Yousif. I den 52:a minuten gjorde IK Viljan ett byte där Alexander Cleverdal ersatte Konta Bio. Matchen tog sedan fart när David Eriksson fick en varning för IK Viljan och Rezo Yousif för Eskilstuna Södra FF.

I den 63:e minuten tog IK Viljan ledningen genom Alexander Cleverdal, men glädjen blev kortvarig när Eskilstuna Södra FF kvitterade endast sex minuter senare genom Michael Larsson. I den 63:e minuten gjorde Eskilstuna Södra FF sitt andra byte när Magnus Käll kom in istället för Robin Mellqvist.

Under matchens sista delar fick flera spelare varningar, bland annat Herash Azizi, Robert Badjie, Eric Risberg och Tobias Lorin. Trots flera försök från båda lagen att avgöra matchen lyckades ingen av dem göra fler mål och matchen slutade 1 - 1.

Efter matchen ligger IK Viljan kvar på plats 8 i tabellen medan Eskilstuna Södra FF fortfarande ligger på plats 6. En rättvis poängdelning mellan lagen efter en jämn och välspelad match.