Match i Division 3 Södra Svealand, herrar 2014
Matchstart: 2014-06-09 kl 19:30
Arena: Tunavallen
Publik: 182

IFK Eskilstuna tog en övertygande seger över Tyresö FF på Tunavallen med resultatet 4-1. Matchen inleddes intensivt med flera varningar, men det var IFK Eskilstuna som tog ledningen i den 27:e minuten genom mål av Marcus Karlsson. Bara tre minuter senare utökade Sebastian Kantolic Nygårds ledningen till 2-0.

I den andra halvleken reducerade Tyresö FF genom Christoffer Nyberg i den 52:a minuten, men IFK Eskilstuna svarade snabbt genom ytterligare ett mål av Sebastian Kantolic Nygårds i den 70:e minuten. Milad Darchini avslutade sedan målskyttet med en träff i den 90:e minuten, vilket ledde till slutresultatet 4-1 till IFK Eskilstuna.

Tyresö FF hade det tufft och till slut resulterade det även i en utvisning för Ruan Carlos Da Silva Cantilio i slutet av matchen. IFK Eskilstuna visade upp ett bra spel och plockade tre viktiga poäng för att fortsätta klättra i tabellen. Efter matchen så ligger IFK Eskilstuna på plats 6 medan Tyresö FF fortsätter att ligga sist i tabellen.