Match i Division 3 Södra Svealand, herrar 2014
Matchstart: 2014-06-14 kl 13:00
Arena: Segeltorps IP 1
Publik: 75

Segeltorps IF tog emot Järna SK på Segeltorps IP 1 inför en publik på 75 personer. Matchen började på ett intensivt sätt och redan efter sex minuter tog Segeltorps ledningen genom Jacob Borssén. Järna fick en tidig varning på Krysztof Kochanski i den 15:e minuten och Segeltorps Alejo Ocar fick en varning i den 24:e minuten.

Segeltorps utökade sin ledning till 2-0 i den 33:e minuten genom Joakim Kupari efter en straff. Jacob Borssén blev varnad igen i den 41:a minuten. Järna försökte komma tillbaka med ett byte i halvtid där Oscar Jansson ersatte Pontus Teppola-Larsson.

I den 62:a minuten ökade Segeltorps sin ledning till 3-0 genom Tomas Shaw. Järna fick två varningar genom Anton Eriksson och Yvan Ngabonziza i den 64:e och 79:e minuten.

Järna började komma tillbaka sent i matchen med Charbel Danho som reducerade till 3-1 i den 89:e minuten. Mohammad Khider blev varnad i den 90:e minuten och Charbel Danho gjorde ett till mål för Järna och reducerade till 3-2.

Matchen slutade 3-2 till Segeltorps IF efter en spännande andra halvlek. Domaren Johan Kristoffersson blåste av matchen och Segeltorps kunde fira segern inför sina fans.