Järla IF FK - IK Viljan (2 - 1)
Match i Division 3 Södra Svealand, herrar 2014
Matchstart: 2014-08-02 kl 14:00
Arena: Nacka IP 1 (hall)

Matchen mellan Järla IF FK och IK Viljan på Nacka IP 1 var en spännande match där båda lagen kämpade för segern. Trots att publiksiffran var noll så var det en intensiv match som bjöd på mål och händelser.

Det var IK Viljan som tog ledningen i den 40:e minuten genom Rickard Johansson och de gick in i halvtidsvila med en 1-0 ledning. Men Järla IF FK kämpade sig tillbaka in i matchen och i den 45:e minuten kvitterade Sebastian Waldenström Soldati till 1-1.

I den 72:a minuten lyckades Järla IF FK ta ledningen när Sebastian Waldenström Soldati gjorde sitt andra mål för dagen. Trots försök från IK Viljan att komma tillbaka in i matchen så höll Järla IF FK stången och kunde till slut vinna matchen med 2-1.

Matchen bjöd även på flera varningar och byte från båda lagen, men det var Järla IF FK som drog det längsta strået denna dag. Domaren Erik Skotte hade full koll på händelserna och höll ett bra tempo i matchen.

Med denna seger klättrar Järla IF FK i tabellen och tar viktiga poäng, medan IK Viljan får gå tillbaka till ritbordet för att analysera vad som gick fel. En bra prestation från båda lagen som visade god kämparglöd på planen.