Srbija FF - Järna SK (0 - 1)
Match i Division 3 Södra Svealand, herrar 2014
Matchstart: 2014-08-08 kl 19:00
Arena: Mälarhöjdens IP 1

Matchen mellan Srbija FF och Järna SK inleddes på Mälarhöjdens IP 1 en fredag kväll. Trots potentialen i matchen och en plats i tabellen som lovar spänning för båda lagen, var publiksiffran förvånansvärt låg med en tom läktare.

Domaren Christoffer Aidesjö höll i de dömande uppgifterna med assisterande domare Fikret Göker och Mihael Mihaj på sidlinjerna. Matchen hade flera intensiva ögonblick under spelens gång, inklusive flera varningar som gavs ut till spelare från båda lagen.

I den 55:e minuten gjorde Srbija FF sitt första byte med Robin Riikonen som kom in istället för Joshua Yankowski. Järna SK svarade med ett byte av George Ibrahim istället för Sebastian Paillante Kindstedt i den 56:e minuten.

I den 62:a minuten gjorde Srbija FF ännu ett byte, med Jonatan Carvajal Enström som ersatte Goran Radetic. Med endast några minuter kvar av matchen gjorde Srbija FF sitt sista byte med Stefan Milenkovic in istället för Anil Demirok.

Matchen verkade gå mot en mållös oavgjord, men i den 91:a minuten lyckades Järna SK göra det avgörande målet. Abdi Yusuf stod för målet som satte slutresultatet till 0-1 till Järna SK. Srbija FF försökte svara i slutminuterna, men lyckades inte kvittera.

Järna SK tog därmed en viktig seger mot ett starkt motstånd i Srbija FF. Trots en hård kamp på planen var det Järna SK som kunde fira segern och ta tre poäng med sig hem från matchen.