Srbija FF - Assyriska IF i Norrköping 0 - 4

Srbija FF - Assyriska IF i Norrköping (0 - 4)
Match i Division 3 Södra Svealand, herrar 2014
Matchstart: 2014-08-31 kl 16:00
Arena: Mälarhöjdens IP 1

Assyriska IF i Norrköping var det klart starkare laget när de mötte Srbija FF i Division 3 Södra Svealand på Mälarhöjdens IP 1. Trots att det inte fanns någon publik på plats visade Assyriska IF sin dominans genom hela matchen.

Det första målet kom redan i den 39:e minuten när Srbija FF olyckligt nog gjorde ett självmål och gav Assyriska IF ledningen. I den 50:e minuten utökade Assyriska IF sin ledning genom Paul Chamoun, och i den 76:e minuten ökade Ignatius Malki på ledningen till 3-0.

I den 82:a minuten gjorde Paul Chamoun sitt andra mål för dagen och fastställde slutresultatet till 4-0 till Assyriska IF. Trots att Srbija FF försökte göra något åt saken genom att göra några byten, kunde de aldrig riktigt hota Assyriska IF som var överlägsna under hela matchen.

Efter denna match ligger Assyriska IF kvar i toppen av tabellen medan Srbija FF fick nöja sig med plats 6. En imponerande seger för Assyriska IF som visade sin klass på planen.