IK Viljan - IFK Stockholm (1 - 4)
Match i Division 3 Södra Svealand, herrar 2014
Matchstart: 2014-09-13 kl 15:00
Arena: Vasavallen konstgräs

Matchen mellan IK Viljan och IFK Stockholm på Vasavallen konstgräs började med ett tidigt mål från IFK Stockholm, där Brahim Eloumani satte bollen i nätet redan i den åttonde minuten. IK Viljan kämpade hårt för att komma tillbaka men fick istället se en straff dömd emot sig i den trettionde minuten, som Eloumani också förvaltade på bästa sätt.

IK Viljan fick en reducering precis innan halvtidspausen när Carl Karlsson lyckades få in bollen i mål. Men IFK Stockholm ökade ledningen igen i den 72:a minuten genom Besto Azu. Strax efteråt gjorde Brahim Eloumani sitt tredje mål för dagen och fullbordade därmed sitt hat trick.

IFK Stockholm kontrollerade matchen och kunde till slut vinna med 4-1. Publiken på Vasavallen konstgräs fick se ett imponerande IFK Stockholm som tog tre viktiga poäng i Division 3 Södra Svealand.